Comments on my notes

(2 comments on 2 notes)

1 - 2 of 2 Sort order
Red
1982 Château Desmirail Margaux Red Bordeaux Blend
3/24/2013 - Bernt Olav wrote:
87 points
B-C fill, totalt gjennomtrukket kork gir ikke de beste forhåpningene og når vinen virket skrinn og sliten rett etter åpning var ikke forhåpningene høye. Men etter cirka en halv time i glasset la den på seg og "samlet" seg og ble en bra vin for sitt nivå. Selv etter 3 timer holder den seg fint! Ellers så er dette en vin som er medium fylde, medium lengde og mangler kompleksitet. Bred rødbrun kant med mørk kjerne. På duft kaffe, te, lær. Ok vin som ikke evner å engasjere særlig utover at den har holdt seg bra...
  • Bernt Olav commented:

    2/8/15, 8:00 AM - It was a medium wine in every aspect, anyway it was what you can expect at this level. Just after opening the wine was very thin and seemed rather gone, but after 30 min. it came together and put on weight. It smelled of coffe, tea and leather. If I had more bottles I'd drink them soon.

Red
1982 Château Phélan Ségur St. Estèphe Red Bordeaux Blend
2/8/2013 - Bernt Olav wrote:
89 points
Flott vin til fredagsbiffen(entrecote av kalv.) Kan tenke meg at denne er på topp nå, men har nok endel gode år foran seg. God vin, men igjen så savner jeg kompleksitet. Er vel som man kan forvente seg på dette nivået, men for all del en god vin! Flaske nr 3 av 4 kjøpt på auksjon..
  • Bernt Olav commented:

    2/9/13, 12:25 AM - Hei, Sundyberg! Jeg kjøper endel vin på auksjon hos Bruun Rasmussen i København. Har vært fornøyd med kvaliteten og prisen på vinene der, til nå har det vært veldig få ødelagte flasker. Lykke til med jakten!

1 - 2 of 2
© 2003-20 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close