Tasting Notes for horn

(4 notes on 4 wines)

1 - 4 of 4 Sort order
Red
7/1/2019 - horn Likes this wine:
94 points
Flank steakin kanssa konjakki ja kermahaudutus, paisto valurautapannussa/grillissä. Lisänä parilalla paahdetut porkkanaviipaleet ja munakoiso sekä paistinperunat.Tämä Burgundi soipi lankkupihvin kanssa (kermakastike). Viini oli myös ensimmäinen laatu-Burgundi, jota sain maistaa. Viiniä korkatessa jännitimme miten 14 vuotta vanha viini on kehittynyt (kellarissani 8 vuotta). Viini ja ruoka oli hiieno elämys. Kannatti odottaa nuo 8 vuotta.
1 person found this helpful Comment
Red
2/23/2018 - horn Likes this wine:
89 points
Miedonmakuisen pinaattipiirakan kanssa sopii hyvin. Viini oli 2010 ja nautittiin 2018, Juuri avaamisen jälkeen tuoksussa oli hieman rusinaa ja arvelin viinin menneen yli. Mutta ei, puolen tunnin jälkeen viinissä ei ollut enää "ylimennyttä rusinaa" vaan aito raikas tuoksu, joka oli sopusoinnussa muun maun kanssa. Viini oli hyvässä suhteessa pinaatti artisokan kanssa. Erityisesti maltillinen happamuus sopi miedon piirakan kanssa. Pitkä jälkimaku kantoi lopuksi yli piirakan....
kolmenkympin hinta ei ollut halpa mutta nyt olen tytyväinen.
Mieto pinaattipiiras ja muut miedot ruuat, joille riittää matalammat hapot ja hennompi viinin runko. Mieto Gouda sopi myös hienosti korostaen viinin happoja ja raikasta makua. Tuntuu kuin hapot/maut tulisivat lasissaviivyttelyn jälkeen esiin, kuten pitääkin.
Red
6/21/2014 - horn Likes this wine:
91 points
Grillattu Charolet ́entrecote ja kermainen suppilovahverokastike, Perttelissä juhannusaattona 14. Voimakkaat eteläisen Italian karun maaperän maut. Hurja monivivahteinen lihaviini. Sopii ulkosallagrillailuun rotevien makujensa ansiosta.
Red
1/25/2009 - horn wrote:
84 points
Lihapadan kanssa ok. Hedelmäinen luumuinen vähähappoinen. Ei tanniineja.
1 - 4 of 4
  • Tasting Notes: 4 notes on 4 wines
© 2003-20 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close