Important Update From the Founder Read message >

Comments on my notes

(2 comments on 2 notes)

1 - 2 of 2 Sort order
White - Sparkling
2008 R. & L. Legras Champagne Grand Cru Saint-Vincent Chardonnay
11/13/2020 - champagne99 Likes this wine:
92 points
Provades halvblint på en stor 2008-provning med 15 flaskor.

Små halvsnabba bubblor. Anonym i doften till en början. Ingen påtaglig syra, väldigt fint balanserad, vattnas i munnen på ett trevligt sätt. Urkass beskrivning för ett vin som jag rankade som nummer två men det var mycket bra!

Omdömen som kom upp från andra: doft av husrostning, laser, linjär och svagt krut. Fruktsötma i smaken, mycket socker, försöker för mycket.
  • champagne99 commented:

    11/24/20, 7:00 AM - Hej!

    Jag upplevde inte att det var mycket socker. Det var ett omdöme som kom från någon av de åtta andra deltagarna under blindprovningen.

White - Sparkling
N.V. Lanson Champagne Brut Black Label Champagne Blend
Doften är frän och inte tilltalande, svårt att sätta ord på det men vi känner igen stilen från rosén vi drack i december. Smaken är torr med hög syra och lite beska, grapefrukt. Jag har svårt att få ihop den, det är något med balansen och den känns spretig. Min fru gillar den inte alls. Efter ett tag kommer doft av äpplen och lite mognad. Den blir bättre efter ett par timmar och upplevs då rundare och mjukare. Jag fick dock lova att inte köpa fler likadana flaskor. Jag tycker själv att den är som bäst tre dagar senare när vi avslutar den.
  • champagne99 commented:

    3/3/19, 9:54 PM - Tack! Just den här flaskan var deggad 2016 och jag köpte den för ett år sedan men uppenbarligen behövs mer tid.

1 - 2 of 2
© 2003-24 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close