The Year in Wine at CellarTracker. Check out CellarTracker Insights >

Tasting Notes for Oscaro

(135 notes on 131 wines)

1 - 50 of 135 Sort order
Red
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Frisk, syrlig doft av omogna hallon, apelsinskal, kinesiska kryddor, viol, fänkål.
Den här förbättrades väldigt mycket efter någon timme när glasen fylldes på och tror den behöver 5-10 år till innan den är helt redo.
92+
Red
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Doftar helkluster, körsbär, torkade örter, kanel, hallon och lingon.
Mjuk och rundad och väldigt elegant. Lite mindre kraft än de andra vinerna där de gröna tonerna är väldigt framträdande, dock inte på ett negativt sätt. Mycket söta mörka körsbär, blåbär och relativt tuffa tanniner. Växer också mycket i glaset och frukten tätnar mycket och kryddlådan bara växer.
Red
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Vilken käftsmäll! Hallon, lite blöt skog, lite jordiga toner, choklad, fänkål, viol, hoisin, och de fantastiska kinesiska kryddor som var kanske mest tydliga i den här.
Stort, fylligt och väldigt kryddigt. Fantastiskt hur den kan ha sån kraft men samtidigt vara sval och elegant.
Smakar mörka körsbär, hallon, blåbär, apelsinskal och eken har integrerats fint. Väldigt strukturerad och mineraldrivet avslut.
WOTN för mig men lägsta nivån var så otroligt hög.
94++
Red
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Fantastisk doft, mörka bär, hallon, massvis av earl grey och mörka kryddor.
Mycket kraft med mörka bär, hallon, körsbär, lite animalisk, fin sälta och väldigt strukturerad.
Väldigt bra 93+
White - Sparkling
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Härligt oxiderad doft med mycket röda och bokna äpplen, lime, honung.

Bakade äpplen, vanilj, persika, citron och en fin mousse+syra.
Gissar hus och efter en stund är jag och Markus överrens om att det är Bollinger varpå han sätter vinet. Dricker väldigt fint nu!
1 person found this helpful Comment
White
11/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Wow vilken kraft! Massvis av tropiska frukter, persika, lime, kanel, honung och mycket ek.
Verkligen ett stort vin med stor syra och struktur. Gröna äpplen, mineralitet och kryddor som ligger kvar i munnen länge. Gissade bindestrecks-montrachet och ingen av oss var i chablis, väldigt kul att få pröva ett så ovanligt vin (gjordes bara i den här årgången i väldigt begränsad mängd).
Red
7/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Doftar initialt rätt murkigt med stall, jordgubbar, körsbär och mycket jordiga toner. Känns mer som en morgon än NSG till en början. Med lite tid lättar den något och den blir mer kryddig och lite ljusare när kommer fram.

I munnen är den förvånansvärt mogen med mosade jordgubbar, svamp, sous bois, torkat te. Efter en timme i glaset kommer elegansen fram mer och den är helt silkeslen i munnen.

Förvånansvärt mogen och känns som att man ska snegla på övriga 07 bgn i källaren nu.
91
Red
7/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Efter första doften märks det är det här vinet inte är blygt.
Chark, blod, rosmarin, mosade körsbär, aprikos, lite alkoholstick, apelsin och svartpeppar. Doften bara växer och ändras mycket efter ett par timmar.

I munnen är det också pang på med mängder av björnbär, tobak, chark, tobak och ett kryddigt avslut med mycket svartpeppar.
Helt klart ett stort vin som ändå har mycket elegans. Långt avslut med en lite stram finish.
Även om det onekligen är ett fantastiskt vin så är jag fortfarande inte helt såld på Chateauneuf.
94+
Rosé - Sparkling
7/2/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Doftar massvis med smultron och hallon, lite apelsin oxidativa toner även här. Väldigt roligt jämföra färgen med Selosse rosé.
Stor kropp med mycket hallon, jordgubbar och fin syra. Mineralitet även här som är väldigt trevlig men lite mindre än Les Beguines. Gillar den här mer än Beguines men den här behöver verkligen mer tid. 93++
White - Sparkling
7/2/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Lite röda äpplen, lite funk, blött badrumsgolv, päron och vita blommor i en fin oxoidativ stil.
Ordentlig kraft, hög syra, röda äpplen och lite citrus i bakgrunden. Fantastisk mineralitet och sälta men behöver något år till för att verkligen blomma ut.
Rosé - Sparkling
7/2/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Massor av chark, sherry, röda äpplen, hyacint, och blodapelsin.
Mycket röda bär tillsammans med röda och gröna äpplen. Pinoten kommer fram fint och är väldigt välintegrerad med en fin svag beska som knyter ihop vinet. Komplext och långt avslut.
1 person found this helpful Comment
White - Sparkling
7/2/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Öppnar med lite oxidativa toner men framförallt gröna äpplen, karamell, honung, sherry, vita blommor.
En klunk och alla blev golvade av syran, helt otrolig!Det är massor med gröna äpplen, lime, citron och en fantastisk mineralitet. Påminner mycket om Chablis i stilen, väldigt trevlig och med tiden framför sig!
Red
2002 Château Magdelaine St. Émilion Grand Cru Red Bordeaux Blend (view label images)
6/28/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Fantastisk doft av björnbär, blöt skog, körsbär, viol, fänkål, rosmarin

Fylligt, syrligt, rödfruktigt! Ännu mer körsbär, lite tobak, plommon och ett kryddigt avslut. Välintegrerad syra med fina tanniner, riktigt gott!
93
Red
2002 Château Lynch-Bages Pauillac Red Bordeaux Blend (view label images)
6/28/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Massor av blyerts, bläck, lite rostad ek, björnbär, lakrits och grön paprika.

Kryddig och fyllig med skarp syra. Fortfarande mängder av frukter men de har nu övergått till lite mer mogna frukter och i bakgrunden finns lite tobak och läder. Även plommon och svarta vinbär finns det gott om. Riktigt bra!
92+
Red
6/28/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Doftar massvis med blyerts, grön paprika, björnbär, lite ek, choklad.

I smaken är det björnbär, cassis, lite jordiga toner. Hyfsat Lena tanniner men behöver 5-10 år till för att verkligen blomma ut.
91+
White
6/28/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Doftar initialt Meursault, smörigt, lite oljigt/petroleum, honung och citronzest

Helt otrolig smak, lite kryddigt initialt sedan kommer lite mer typiska rieslingtoner, fin balanserad syra med lite småvarm stenfrukt, citrus och en härlig mineralitet. Långt avslut! Det här är fantastiskt bra, köp mer!
94++
Red
6/18/2021 - Oscaro Likes this wine:
95 points
Doftar rosor, bittermandel, viol, massor av jordgubbar, körsbärskärnor och hela kryddhyllan.

I munnen är det extremt elegant och polerat som för tankarna till bourgogne och det är egentligen bara rosorna och tanninerna som avslöjar ursprunget. Fantastiskt fin primärfrukt med mycket unga jordgubbar, körsbär med en stark kryddighet i avslutet. Väldigt stramt med ordentliga men fina tanniner.
Den här har en helt fantastisk tid framför sig men skulle inte röra på minst 10 år. Den som har några av den här i källaren kan skatta sig lycklig och det är den bästa 16 Barolo jag prövat hittills.
95+
3 people found this helpful Comment
Red
1982 Château Phélan Ségur St. Estèphe Red Bordeaux Blend (view label images)
5/31/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Mörk färg som inte avslöjar åldern och samma sak med doften. Det finns lite mognadstoner i form av tobak och läder, men det är mest rödfruktigt med grön paprika och blyerts.
Även i munnen känns det här vekrligen som ett ungt vin, fantastisk kraft och elegans med hög syra och mycket björnbär, körsbär, lakrits samt en fin örtighet. Verkligen ett fantastiskt vin som inte är i närheten av att falla isär och ett bevis för hur långt tid Saint Estephe behöver i allmänhet och Phelan Segur i synnerhet.
Red
5/31/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Väldigt funky doft av läder, rosor, körsbärskärnor samt en del medicin. Väldigt hög syra och inte så mycket frukt, sannolikt inte en perfekt flaska. Efter någon timme i glaset kommer lite syrlig frukt och en hel del svamp och tobak. Väldigt bourgognelik i sin elegans och struktur.
White
5/31/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Rund nötig doft med päron, lite mögelost och sherry som jag verkligen går igång på . Lite platt initialt men kommer till liv när den värms upp. Massor av hyacinter, persika, fint integrerad ek. Hade inte den syra jag förväntat mig som jag tror hade hjälpt vinet att hålla ihop bättre men väldigt roligt att få pröva.
White - Sparkling
5/31/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
164eme. Öppnar med den typiska krugparfymen men är initialt lite försiktig i doften. Efter en timme i glaset börjar den växa och massor av vita blommor dyker upp, tillsammans med röda äpplen, vit choklad och kaffe. Syran är som väntat väldigt hög, men oerhört precis. Fantastisk längd och en komplexitet som inte Comtes når upp till. Dricker bra nu men kommer fortsätta förbättras i många år till.
3 people found this helpful Comment
White - Sparkling
5/31/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Mogen reduktiv doft av krut, grädde, kaffe, med en härlig nötighet. Väldigt fina, små bubblor med en balanserad syra. Ordentlig kraft i vinet och välbalanserat, mycket vit persika och citrus. Avslutet är långt och det är väldigt gott även om den får svårt att mäta sig med Krugen som dracks samtidigt.
White - Sparkling
5/24/2021 - Oscaro wrote:
91 points
Härlig doft av äpplen, citrus, fin mineralitet och doftar lite som en vit bourgogne. Smaken när inte helt upp till samma nivå som doften där komplexiteten saknas men det är i ett gott vin som dricker bra just nu. Känns betydligt mer moget än de flesta 2002 är just nu.
White
5/24/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Bred doft av lyxiga fat, aprikos, äpplen, citron, vita blommor och en fin mineralitet. Smörig, med lite bakade äpplen och citronzest. Väldigt linjär och fyllig och dricker fint nu men kommer bli bättre när eken integrerats mer om något år. Långt avslut med en härlig sälta i avslutet som jag älskar. Blint hade jag inte hamnat i macon och vinet slår verkligen över sin vikt. Lätt 91p nu men kommer få något poäng till om något år.
2 people found this helpful Comment
White - Fortified
Korta noter från minnet
Mer tegling och kraftigare smak samt alkohol än 1834, känns som att den här är mindre balanserad men fortfarande väldigt njutbar. Gillade 1834 mer då den kändes mer i balans men båda är riktigt bra viner.
White - Sweet/Dessert
1997 Château d'Yquem Sauternes Sémillon-Sauvignon Blanc Blend (view label images)
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Korta noter från minnet
Klassisk yquem med en kraft i doft och smak som bara Yquem bränt smör, saffran och hyacint. Lång eftersmak med balanserad syra. I en fin fas nu även om den håller i evigheter.
Red
2014 Domaine des Lambrays Clos des Lambrays Clos des Lambrays Grand Cru Pinot Noir (view label images)
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Korta noter från minet
Knastriga bär, viol och rosor initialt i doften. Hög syra med förvånansvärt milda tanniner. Blommigt med härligt ungdomliga vildhallon och jordgubbar, lingon och en fin sälta. Dricker bra nu men skulle gärna testa det här igen om 10 år. 14 är verkligen så underskattat för röd bgn.
1 person found this helpful Comment
White
2016 Lucien Le Moine Chevalier-Montrachet Chevalier-Montrachet Grand Cru Chardonnay (view label images)
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
95 points
Korta noter från minnet
Doftar dyrt! Fantastiskt djupa ektoner med lite vanilj i bakgrunden, vårbukett och citrus. Fylligt och smörigt med välbalanserad syra. Extremt lång eftersmak och man vill aldrig sluta dricka det här. Fantastiskt bra men kommer bara bli bättre. Visar verkligen hur bra 2016 är för vita viner, känns betydligt svalare än 2015 trots att det också var ett varmt år.
White
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Korta noter från minnet
Smakar som flädersaft med en stor mineralitet. Verkligen ett vin man kan dricka flaskvis av en varm sommardag. Fruktig med massa blommor och fräschör. Gröna äpplen och en härlig pepprighet mot slutet. Riktigt bra men behöver tid. Klättrar lätt ett par poäng med några år.
White
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Korta noter från minnet
Välbalanserad kabinett med mycket reduktiva aromer och fin syra. Massor av krut, bränt gummi och stenfrukter. Lång eftersmak och har tiden framför sig. Passade fantastiskt bra till otoro med Almas caviar och havskräfta. Denna är givetvis alldeles för ung och kommer garanterat klättra några poäng i framtiden.
White - Sparkling
N.V. Jacques Selosse Initial Champagne Grand Cru Chardonnay (view label images)
5/9/2021 - Oscaro Likes this wine:
92 points
Korta noter från minnet
Klassiskt Selosse-doft av hyacint, ek och citrus, fortfarande ung men så njutbar redan nu. Är inte lika komplex som sina syskon men väldigt njutbar ändå.
White - Off-dry
5/3/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Doftar petroleum, bränt gummi, persika, citrus, aprikos och päron. Härligt koncentrerad smak med fin syra och balans. Massor av stenfrukter, päron och fint integrerad sötma. Dricker fint nu men kan utan problem ligga några årtionden till. Köper för lite riesling men när man dricker sånt här inser man att man måste köpa mer.
Red
5/3/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Doftar vildrosor, hallon, svartpeppar och massa kryddor. Väldigt elegant med hög syra och väldigt kryddig/pepprig. Typisk spätburgunder som kanske saknar frukten för att nå en nivå högre men väldigt snyggt och polerat.
Red
5/3/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Fantastisk doft av mörka bär, snygg polerad ek, kanel, körsbärskärnor och mandel.

Rund, djup och elegant med finstämda tanniner och bra markerad syra. Krispiga bär, kryddigt, körsbär, örtigt med lång eftersmak. Den har en elegans som Brunello sällan har tycker jag och blommade verkligen ut efter några timmar i karaff. Har tyvärr bara en flaska kvar av den här men ska försöka leta rätt på några fler. Verkligen ett fantastiskt vin som kommer utvecklas fantastiskt över långt tid. 93+
Red
4/23/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
En fantastisk doft men betydligt mindre ålderstecken på doften än Batailley. Väldigt rödfruktig med en del blöta löv. Efter ett tag kommer mer cigarrlåda och svamp fram. Jakob beskrev det bra och sa att det doftar som en höstdag i skogen.
I munnen är det strukturerat, fylligt med fina tertriära aromer av svamp och skog tillsammans med mörk frukt och bläck. Dricker väldigt bra just nu och tror inte den kommer förbättras något väsentligt även om jag inte tror den börjar dala på många år. Perfekt mogen bdx som verkligen bevisar varför vi lagrar vin.
1 person found this helpful Comment
Red
1982 Château Batailley Pauillac Red Bordeaux Blend (view label images)
4/23/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Fantastisk doft direkt, stall och sårskorpa, rosor och bläck. Efter ett tag kommer lite sötare röd frukt fram tillsammans med läder och lite rök.
Även i munnen är det rätt söt mogen frukt men förvånansvärt låg syra. Tanninerna är obefintliga och det är verkligen en njutning att dricka även om jag tycker den hamnar i skymundan bakom La Fleur Petrus.
Red
4/23/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Initialt lite medicin, stjälk och mörka bär. Efter ett tag kommer mer grön paprika och svartpeppar.
Fin struktur och väldigt kryddig smak. Blyerts och bläck i mängder och mer elegant än carnet. Hög syra men mindre märkbara tanniner än La Tour Carnet även om Brane-Cantenac fick ett par extra timmar i karaffen som säkert förklarar en del. Känns som att den är i en lite svår fas just nu, frukten är rätt svag men de tertriära aromerna har inte helt kommit fram än så skulle nog låta den här ligga i några år till innan man öppnar nästa.
1 person found this helpful Comment
Red
2010 Château La Tour Carnet Haut-Médoc Red Bordeaux Blend (view label images)
4/23/2021 - Oscaro Likes this wine:
91 points
Mörka körsbär, blyerts, kraftfull mörk frukt och ek svarta vinbär
Pang på i munnen med plommon, svarta vinbär och lite stjälk i bakgrunden. Det är stramt med hög syra och höga tanniner. Kraftig frukt och i en väldigt härlig drickfas just nu. Slår långt över sin prisklass.
White - Sweet/Dessert
2001 Château d'Yquem Sauternes Sémillon-Sauvignon Blanc Blend (view label images)
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
96 points
Best of the best: Sista vinet under en helt fantastisk kväll. Mörk bärnstensfärgad med en otrolig doft. Det är varm saffran, kryddigt och moget. Enormt expansiv doft som efter ett tag påminner lite om calvados.
Den smakar mindre mogen än färgen och doften ger intryck av.
Mycket saffran i munnen också, fylligt och kraftigt och samtidigt extremt välbalanserat. Massor av persika, krämigt med mycket honung. Ett nästintill perfekt vin som kan få ytterligare något poäng om något årtionde.
96-97
Red
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
95 points
Best of the best: Dekanterades i ca 3h. Kraftbomb till doft, massor av chark, rosmarin, mörka bär men samtidigt känns doften elegant.
I munnen är det kraftigt, köttigt, men oerhört strukturerat och elegant. Vinet skriker tyst, med en avslutning mot mörk jordig karamell.
Dricker bra nu men ingen stress att dricka upp de här och vore intressant att återkomma om 10 år.
Red
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Best of the best: Dekanterades i 3h.
Mörkröd färg, fantastisk mogen bdx-doft, lite sårskorpa, svamp, läder och ceder.
Otroligt balanserad, fortfarande rätt mycket tanniner men väldigt behagligt. Körsbär, svamp, skog med en elegans som skiner över HB 90. Underbart bra och har många år framför sig och är ett bra bevis för att man inte ska bortse 83. Känns som att denna kommer utvecklas positivt i många år till. 94-95
Red
1990 Château Haut-Brion Pessac-Léognan Red Bordeaux Blend (view label images)
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
96 points
Best of the best: Luftades i flaskan i 3h och sedan in i karaff. Doftar våta löv, stall (inte brett), läder, svartpeppar, cigarr och björnbär.
Syran är hög men balanserad, det är pepprigt, kraftigt med en fantastisk kraft. Johan sa det bäst, det smakar verkligen dyr bordeaux. Vinet dricker fantastiskt nu men kommer hålla många år till.
Vinet håller upp fantastiskt under 7h och ligger långt fram i loppet om WOTY. 96-97p
1 person found this helpful Comment
Red
2017 Domaine Drouhin-Laroze Chambertin-Clos de Bèze Chambertin-Clos de Bèze Grand Cru Pinot Noir (view label images)
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
93 points
Best of the best: Doftar solmogna jordgubbar och mörka bär. Efter tid i glaset börjar den bli mer kryddig och lite vanilj dyker upp.
Även det här vinet är knutet, men oerhört strukturerat med mycket körsbär, lingon och skogshallon. Har verkligen potential att bli väldigt bra om 10+ år.
Red
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Best of the best: Fantastisk doft även här. Doften är fyllig med lite söta jordgubbar och mörk frukt och känns typisk gevrey. Även om det märks att vinet är mer moget än Echezeaux i samma flight så är den här också tight och knuten. Det är tydliga tanniner, fin balanserad syra och fyllig mörk frukt som avslutas med en fantastisk sälta. Tror den här skulle behöva ligga 5-10 år till för att öppna upp sig mer, men verkligen fantastisk nu också.
Red
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Best of the best: Otrolig doft! Körsbär, omogna jordgubbar, mineral gröna toner, en drös av kryddor och lite lingon. Kan dofta på det här i dagar!
Oerhört pepprig och koncentrerad, som en bomb i munnen. Syran är hög och tanninerna är tydliga, men strukturen vittnar om att något väldigt bra ligger där under. Öppnar upp sig mer och mer under kvällen men behöver sannolikt ett årtionde innan den börjar bli redo.
1 person found this helpful Comment
White
1996 Louis Jadot Bienvenues-Bâtard-Montrachet Bienvenues-Bâtard-Montrachet Grand Cru Chardonnay (view label images)
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Best of the best: Bärnstensfärgad, doftar aprikos och karamell initialt, sedan kommer mer stenfrukter och ananas.
I början är inte syran så framträdande vilket gör att balansen känns lite off, men efter 20 min i glaset så kommer den fram och visar balansen i vinet. Utrypisk mogen chard och en längd som sitter i minuter.
Kola, persika, vårblommor, vitpeppar och citronzest slåss i munnen. Finns lite skalbeska i den här också men inte lika framträdande som i Vincent Dancer.
White
2008 Vincent Dancer Chevalier-Montrachet Chevalier-Montrachet Grand Cru Chardonnay (view label images)
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
95 points
Best of the best: När vinet först hälls upp konstaterar vi att det doftar initialt klassisk sauvignon blanc, men efter ett tag börjar mer typiska bourgogne-karaktärer framträda. Doften är väldigt djup och mineralrik med limeskal och fin kryddighet.
I munnen är det fylligt med lite skalbeska. Med tid i glaset växer vinet verkligen, den är fet och kraftfullt. Efter ytterligare någon timme kommer någon form av ljus mögelost fram, som verkligen inte är oangenäm. Oerhört precis med en fantastisk struktur och längd.
White - Sparkling
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
96 points
Best of the best: Lite blygare i doften initialt men efter tid i glaset visar sig till slut ett kraftpaket, verkligen en smäll på käften.
Krugparfymen växer mer och mer och dofter av krut, röda äpplen, karamell, grädde och citronskal är fantastisk. I munnen är den stor, kraftig och fyllig och efter några timmar i glaset växer den ytterligare och har elegansen och smakprofilen av en GC bourgogne.
1 person found this helpful Comment
White - Sparkling
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
94 points
Best of the best: Doftar kola, knäck, röda äpplen och betydligt mer mogen doft än Salon.
Reduktiv med en fantastiskt härlig utvecklad smak. Efter att ha värmts upp lite i glaset kommer pinot-noiren fram mer röda äpplen, vårblommor. Avslutningen är underbar med grädde och knäck som ligger kvar i gommen i minuter.
I en väldigt fin fas nu, elegant och strukturerad, fantastiskt bra!
2 people found this helpful Comment
White - Sparkling
4/10/2021 - Oscaro Likes this wine:
95 points
Best of the best: Frisk doft av citrus, lite kola, krita, knäck och brioche.
Oerhört pigg och frisk i munnen, börjar få mognadstoner men känns fortfarande ung. Väldigt linjär och precis och växer mycket efter tid i glaset och när temperaturen stigit. Verkligen en champagne som inte är för alla, men för mig som gillar mogen bdb är den otrolig.
2 people found this helpful Comment
1 - 50 of 135
More results
  • Tasting Notes: 135 notes on 131 wines
© 2003-23 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close