Important Update From the Founder Read message >
White

2007 Domaine Matrot Meursault 1er Cru Blagny

Chardonnay

  • France
  • Burgundy
  • Côte de Beaune
  • Meursault 1er Cru

Back to wine details

Community Tasting Note

  • TastdaTore wrote: 92 points

    March 22, 2017 - - Yellow gold color - 2007 er en klassisk argang og som jeg virkelig setter pris pa. Kjlig vr i september ga godt niva av syre og surhet med gode aromaer av moden frukt. Vinene har en god struktur og en klassisk utfrelser som er svrt ren. Du kan vente fra seks til ti ar pa de beste premier cru eller grand cru vinene, eller du kan drikke dem forfriskende og pur unge.

    Farge: Intens, klar og kraftig gyldengul farge, sa alderen synes allerede her.

    Duft: Honning, ntter, sitrus og epler, mineraler, noe stall eller fjs med halm og hy som frste anslag i nesen. Undeliggende dufter av tropiske frukter, mer sitrus, trkede urter og hint av eukalyptus og kamferdrops. Vinen har en overraskende floral nesen av kaprifol og sopp.

    Smak: Stort innslag av mineralitet, a'la vat flint og en aldeles nydelig karakter av honning. Intense og strukturerte aromaer med en klokkeklar fruktsmak av saftig fersken, rde epler og over i en finish med et glitrende samspill av saltvann og flintholdige mineraler. Vinen viser fortsatt stor friskhet, selv om syren nok har avtatt noe, men balanserer og binder det hele sammen utrolig flott. En vever apenhet til mineralene, mens de floral nyansene kjennetegner det beste i denne argangen. En uendelig finish og en resonanse som bare varer og varer.

    2,003 views

Add a Comment

© 2003-24 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close