Important Update From the Founder Read message >

Tasting Notes for HenrikSandberg

(3 notes on 3 wines)

1 - 3 of 3 Sort order
Red
10/6/2016 - HenrikSandberg Likes this wine:
91 points
Lys og elegant rødfarge. Pen duft av pinotfrukt, mineralitet og begynnende modning. I munnen er dette svært elegant: frukten er noe dempet og mineralsk, svakt tørre tanniner. Den "blomstrer" ikke i munnen men har en kjølig eleganse jeg liker godt. Bra vin som mulig trenger noe mer tid.
Red
8/18/2016 - HenrikSandberg wrote:
92 points
Opplevde denne som silkemyk, elegant og sømløs med fint integrert eik. Vanilje og røde bær, jordbær, OK lengde. En god vin og flott tilgjengelig nå!
Red
7/28/2016 - HenrikSandberg Likes this wine:
92 points
Nype på nese, klassisk moden nebbiolo, skog, sopp og jord. Fantastisk lukt. Åpen og fin. I munnen er det en helt annen vin; mørkere og kraftigere, tett frukt, bra med tanniner, tørrer ut litt og kjennes yngre ut enn 45 år. Noe kaffe/mocca og litt sjokoladetoner. Ok lengde. Ganske overraskende vil jeg si at denne fortsatt vil utvikle seg videre, positivt. Kjennes ut som om tanniner og frukt kan bli hakket mer balansert for at den skal bli optimal. For all del en veldig god vin og absolutt en god flaske, men jeg ville latt denne få noen år til på seg. Sparer en klunk i flasken og ser i morgen hvordan den har utviklet seg.
1 - 3 of 3
  • Tasting Notes: 3 notes on 3 wines
© 2003-24 CellarTracker! LLC.

Report a Problem

Close